Regnbågsflaggan hissas i staden

Publicerad:

Uppdaterad:

Stockholms stad står bakom arbetet med att stärka hbtqi+-personers rättigheter. Den 1–7 augusti vajar därför regnbågsflaggor traditionsenligt runt Stadshuset, Stadion, Eriksdalsbadet och Stadsbiblioteket.

Regnbågsflaggan vajar vid: 

  • Stadshuset 1–7 augusti
  • Stadion 3–7 augusti
  • Eriksdalsbadet 3–7 augusti
  • Stadsbiblioteket 1–7 augusti. 

Övergångsstället vid Stadshuset har denna vecka också målats i regnbågens färger.

Aktiviteter

I kalendariet hittar du aktiviteter på tema Pride.

Stockholm Pride

I sommar återvänder Stockholm Pride med artister, utställningar, aktiviteter och mycket mer. Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival och arbetar för att stärka hbtqi+-personers livssituation och rättigheter. Festivalen pågår 1–7 augusti och du hittar mer information om programmet på Stockholm Prides webbplats.