Extra trygghetsskapande i Skarpnäck

Publicerad:

Stadsdelsförvaltningen genomför extra trygghetsskapande insats med närvaro den 22 augusti med anledning av nattens händelse i Skarpnäck.

Stadsdelsförvaltningen kommer idag den 22 augusti att arbeta extra trygghetsskapande i Skarpnäck. Personal kommer att röra sig i området mellan klockan 14.00 och 19.00 iklädda gula västar. Kom gärna fram och prata om du har frågor eller tankar om det som hänt.

Ikväll förstärker Stadsdelsförvaltningen också områdesvärdarnas närvaro tillsammans med Stockholmshem. Även Polisen har en utökad närvaro i trygghetsskapande syfte. Nattvandrare finns i området mellan klockan 17.00 och 19.00.

Du som vill prata med någon om det som hänt, om dina tankar och känslor kan ringa till stadsdelsförvaltningen på telefon 08-508 151 34 (mellan klockan 8.00 och 16.30). Vi hjälper dig då att komma i kontakt med personer som har erfarenhet av samtalsstöd.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning, Facebooks webbplats