Hitta något att göra i sommar!

Publicerad:

Uppdaterad:

Bad, konst, kurser, basket och mycket mer – upptäck aktiviteter och evenemang i Stockholm.

Efter över ett år av pandemi väntar nu en sommar fullspäckad av aktiviteter för den som vill ta vara på vad huvudstaden har att erbjuda. Med över 1 000 programstarter står Stockholms stad redo att fylla stockholmarnas sommar med kultur- och idrottsaktiviteter.

Programmen är spridda över alla stadsdelar och fokuserar likt sommaren 2020 på barn och unga men med ett ökat antal evenemang för äldre i år.

– Nu öppnar vi Stockholm efter en lång tid av restriktioner. Äntligen kan vi åter mötas och välkomna sommaren tillsammans. Stockholm är en av världens mest attraktiva städer att leva och verka i och det ska vi fortsätta vara. Staden ska sjuda av liv, nöjen, kultur, musik och upplevelser, restauranger och butiker – men givetvis i en takt som smittläge och vaccinationer tillåter, säger Anna König Jerlmyr, finansborgarråd i Stockholms stad.

Alla aktiviteter och evenemang hittar du på upplev.stockholm.