Förlängd säsong för uteserveringar med anledning av coronapandemin

Publicerad:

Uppdaterad:

Stockholms stad har beslutat att ge restauranger och kaféer möjligheten att förlänga sitt tillstånd för uteservering fram till och med 31 oktober 2020. Detta gäller för de restauranger och kaféer som redan har ett beviljat tillstånd för sin uteservering.

Staden vill göra det vi kan för att stötta och underlätta för restauranger och caféer under coronapandemin. Det är cirka 2 000 kafé- och restaurangägare som har möjlighet att förlänga sitt tillstånd.

Så gör du för att förlänga ditt tillstånd

Det är Polismyndigheten som hanterar tillstånden. Om du redan har ett beviljat tillstånd som sträcker sig till 15 oktober och vill förlänga det kontaktar du polisen. Polisen tillämpar en snabb hantering av dessa ärenden.