Erbjudande till nyutbildade undersköterskor

Publicerad:

Uppdaterad:

Behovet av undersköterskor i Stockholms stads äldreomsorgsverksamheter är stort. Därför söker vi nu dig som tar examen från våra egna vård- och omsorgsutbildningar i vår.

– Jag uppskattar verkligen mitt jobb, att jobba med äldre är det bästa jag vet. Ingen dag är den andra lik och jag får ta del av fantastiska livsberättelser och känner verkligen att jag gör viktig nytta för dem jag hjälper i vardagen, säger Carola Andersson, som är undersköterska inom hemtjänsten i Stockholms stad sedan 1997.

Stockholms stad uppvaktar nu elever på gymnasie- och vuxenutbildningar som i maj och juni blir klara med sina studier inom vård och omsorg. Via en intresseanmälan kan eleverna söka anställning i någon av stadens 13 stadsdelsförvaltningar, med start efter sin examen, förutsatt att de har godkända betyg.

Som medarbetare i Stockholms stad gör du skillnad för människor som verkligen behöver dig varje dag, samtidigt som du jobbar hos en trygg arbetsgivare.