Pressträff: Coronakrisens påverkan på Stockholmsregionens ekonomi

Publicerad:

Uppdaterad:

Länsstyrelsen, Stockholms stad och Region Stockholm bjuder in till en gemensam pressträff den 14 maj med anledning av coronakrisens påverkan på näringsliv, ekonomi och arbetsmarknad i Stockholms län. Du kan se pressträffen på webben.

Stockholms län bedöms nu befinna sig i en recession. Konjunkturen ligger på en historiskt låg nivå och saknar jämförelse med tidigare kriser. Företrädare för Stockholms stad, Region Stockholm och Länsstyrelsen i Stockholms län ger under pressträffen en bild av huvudstadens och länets ekonomiska förutsättningar samt vad som krävs för att få igång samhället igen.

Medverkande:

Sven-Erik Österberg, landshövding i Stockholms län
Anna König Jerlmyr, finansborgarråd i Stockholms stad
Irene Svenonius, finansregionråd i Region Stockholm

Tid: Torsdag 14 maj, klockan 10.00