INSTÄLLT! Vem har sagt något om kärlek?

Datum:

Tid:

Plats: Framtidens hus, Edvard Griegsgången 9 i Husby

INSTÄLLT! Hur är det att växa upp i en hedersrelaterad miljö?

Hur är det att växa upp i en hedersrelaterad miljö? Elaf Ali, journalist och författare, leder ett samtal om hedersnormer och kärlek med utgångspunkt i sina egna personliga erfarenheter. Som ung kvinna hade hon inte tillåtelse att befinna sig någonstans förutom hemma och i skolan. Till slut lyckades hon få sin pappa att tänka om, men vägen dit var lång och svår.

Samtalet visas via länk i Framtidens hus.

För dig som är 16–19 år.

Antivåldsveckan i Rinkeby-Kista

Våld går att stoppa och förebygga! Det är temat för aktiviteterna under höstens Antivåldsvecka i Rinkeby-Kista 4–10 oktober. Samtliga aktiviteter genomförs enligt Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer.