Locker Room Talk med AIK och Kista SC

Datum:

Tid:

Plats: Oslosalen, Medborgarkontoret, Edvard Griegsgången 9, Husby samt digitalt.

Man kan få höra mycket skitsnack i killarnas omklädningsrum. Det sitter i väggarna. Men det stannar inte där.

Snacket blir till skeva värderingar och följer med killarna ut i livet. Till slut drabbar det någon annan.

Organisationen Locker Room Talk arbetar för att hjälpa unga killar att växa upp till något annat än män som gör andra människor illa. Max Bergander från AIK Fotboll berättar om mansnormen i idrotten. Medverkar gör även representanter från Kista Sports Club och medarbetare från Framtidens hus i Rinkeby-Kista.

För dig som gillar idrott.

Du kan även delta digitalt.

Antivåldsveckan i Rinkeby-Kista

Våld går att stoppa och förebygga! Det är temat för aktiviteterna under höstens Antivåldsvecka i Rinkeby-Kista 4–10 oktober. Samtliga aktiviteter genomförs enligt Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer.